KZA Tolmin je v sklopu predstavitve knjige Miha Šaleharja, izvedel promocijo varne vožnje pod okriljem preventivne akcije “Slovenija piha 0,0” z Javno agencijo RS za varnost prometa.

Govornik Miha Šalehar, Klub zdravljenih alkoholikov Tolmin ter Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin so prostor napolnili do zadnjega kotička. Hvala knjižnici za sodelovanje, prostor in pomoč pri promociji!

KZA Tolmin je medse povabil znanega radijskega voditelja Miha Šaleharja, ki je nedolgo nazaj izdal knjigo “Notranji pir” v kateri opisuje svojo pot odvisnosti do vzpostavitve abstinence. Miha je na svoji poti odvisnosti prepoznal svoje vzorce razmišljanja in delovanja, opazoval sprejemanje oz. odklanjanje okolice, opisal nova občutja ob vzpostavitvi trajne abstinence,… in vse to na nekoliko humoren način opisal v knjigi ter predstavil množici na dogodku. Njegove knjige so poslušalci z veseljem kupili ter ob tem prejeli kratek pogovor ter avtogram Miha.
Njegov sogovornik je bil predsednik kluba KZA Tolmin Ivan Lišter, ki se je v vlogi voditelja tokrat znašel prvič. Med pogovorom je z Mihom primerjal svoje izkušnje odvisnosti in abstinence. Ob zaključku je prejel številne pohvale za izvedbo dogodka.

Veseli smo, da se občani tovrstnih dogodkov udeležijo v tako velikem številu. Večer smo zaključili v smehu in z voščili za praznike in novo leto, ki prihaja.

Zapisali: člani KZA Tolmin