Ali ste vedeli, da lahko 1% dohodnine namenite nevladnim organizacijam? Tako je, to lahko storite do 31. decembra.

“Vsak, ki v Sloveniji plačuje dohodnino, lahko do 1 % svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam. Vsak davčni zavezanec lahko izbere največ deset organizacij in s tem odstotek svoje dohodnine nameni za njihovo delovanje. Takšna donacija ga nič ne stane, saj gre ta odstotek sicer v proračun.”

  • V kolikor ste nam v prejšnjem letu že namenili % dohodnine se vam najlepše zahvaljujemo in tega ne potrebujete ponovno vlagati.
  • Če ste v preteklosti 1% dohodnine že namenili določeni organizaciji, bi pa želeli tudi nam, lahko to storite do 31. decembra v linku https://www.cnvos.si/enprocent/posameznik/poisci/, kjer v obrazcu (v točki 4.) določite delež % za določeno organizacijo ter obrazec pošljete ali natisnete. Postopek nato ponovite še za drugo organizacijo.

Spodaj prilagamo obrazec, ki ga izpolnite s svojimi podatki ter natisnete ali pa z elektronskim podpisom pošljete CNVOS.

Lahko nam tudi pišete na info@zvezakza.si in vam obrazec pošljemo mi. Za več informacij smo dosegljivi na številki 031 479 296.

Vsak vaš % šteje in nam pomaga pri nadaljnem delovanju.

Srčna hvala vnaprej!