V ponedeljek, 28.marca, smo imeli izredno skupščino društva, na dnevnem redu so bile tudi volitve. Za predsednika je bil ponovno, soglasno, izvoljen Ivan Hočevar. Z njegovim vodenjem je društvo dobilo “krila”,  strmi k ciljem s katerimi društvo vsesplošno napreduje. Člani so motivirani, temu primerno je tudi vzdušje, saj se vsak čuti sprejetega, se vključuje in po svojih močeh sodeluje pri terapevtskih kot raznih društvenih aktivnostih, kolikor mu pač dopušča čas.

Bil pa je to poseben dan, saj je Ivan zajadral v 60-a. Damjan mu je namenil par hudomušnih, a resničnih besed, med drugim: “Spraševali smo se, če je bila trezna tvoja odločitev takrat, ko si šel na prekvalifikacijo v Idrijo. Trezna ali ne, bila je odlična. Pridružil si se nam in v društvu smo videli, da rad pomagaš in znaš reševati probleme, zato smo te ustoličili za predsednika. V imenu vseh ti obljubljam, da bomo poskrbeli, da boš še naprej reševal probleme, ob okroglem življenskem jubileju pa ti iskreno želim še veliko lepih let kjerkoli boš in tudi z nami.”  

Kot se spodobi za take priložnosti, je na mizo prišla tudi torta in sicer za dvojno slavje:  PONOVNA IZVOLITEV in OKROGLIH 60 LET.  Ob zvokih kitare se je druženje prevesilo pozno v večer, prepevali in uživali smo v sproščenem vzdušju, dobre volje in smeha ni manjkalo. Ena izmed pesmi je še posebej zvenela: “Za prijatelje si je treba čas vzet, se poveselit…” Ja, to je tisto pravo veselje.

Življenje ni prostor, kjer se samo čaka in obžaluje …
Življenje je priložnost za nove začetke in za življenje samo …

Napisali: člani društva Abstinent