Letos smo redno skupščino Zveze izvedli v Pivki, natančneje v gostilni KA-RA. Postregli so nas s kavo, rogljički ter okusnim kosilom.

Skupščina je bila letos posebna, ker smo poleg uradnega dela praznovali tudi 50. obletnico delovanja Društva zdravljenih alkoholikov Postojna.

Uradni del je potekal tekoče, skupščino je vodila predsednica Teja Kumar. V veliko čast nam je, da se nam je na uradnem delu pridružil tudi g. Boris Rebec, podžupan občine Pivka. Občina Pivka je ob 50. letnici delovanja DZA Postojna prispevala nekaj denarja za organizacijo dogodka. Podžupan Boris Rebec ter predsednik DZA Postojna Janez Škodič sta prisotne pozdravila ter povedala nekaj besed.

Ob koncu so člani klubov izrazili svoje mnenje o delovanju klubov, sodelovanju z Zvezo ter izrazili željo po nadaljnjih srečevanjih, ki je bilo v zadnjih dveh letih močno okrnjeno.

Po kosilu je sledil voden ogled Parka vojaške zgodovine Pivka, vreden ogleda za vse navdušence nad vojaško opremo.

Ob tej priložnosti bi se zahvalili gostilni KA-RA za svoje prostore in okusno postrežbo, Občini Pivka za finančni prispevek, Parku vojaške zgodovine Pivka za voden ogled, Janezu Škodiču za pomoč pri organizaciji skupščine ter vsem prisotnim za udeležbo.